Thursday, 23 June 2011

Wacana Entri Pertama Ku



0lla~ hell0 hai sume~ ni simple segmen yg PW buat~ like usual~ nak k'blog tuan tanah~ klik banner awsome PW nie ok~ ade ke dy kate banner dy hodoh?? xpt0tlah cantek nie~ zie ternampak sowang sahabat nie join~ s0~ zie t'fikir~ ye x ye~ ape first entry zie ye..?? ehehe~ so~ korang nak tengok ke..??

tajuk nye~ bosan2 >_<'' moh usha2~ agak panjg lah zie mengarut utk pertama kali 2~ ahaha
mase tu gune "aku" sbg peganti diri~ jangan ketawe eh kalau bace~ huhu..sebab zie sendiri rase nak ketawe..ahaha..

wink3 >_<

4 comments:

NasZ said...

haha..takpe2..entry mula2, biasa la..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

EiZaRaZiErYa said...

eheheh...tw xpe~ ehehe..lawak je...orait~ wink3 >_<

BiNtaNg HaTi said...

wahh...byk idea first entry...hehehe

EiZaRaZiErYa said...

eheheh..memang mengarut je p0n~ huhu...wink3 >_<