Wednesday, 8 June 2011

aku & ImaGinAsi

olla~ come esta~??
(trnsalation~ )
hello~ ap khaba ~ wink3 >_<


k la..kali ni zie nak celoteh pasl aku n imaginasi~  first sekali~ ape 2 imaginasi..?? imaginasi ni adalh stu tndkn apabila kita membygkn mahupun memikirkn sesuatu yg d'luar prs logik.. (selalu nye mang xdapek nk carik at dunie nyata ni~ pasal mang xde..huhu. ) atau dlm erti kate laen~ berangan...tapi berangan ni ank sedare dy..so..power dy kurang..ahaha.. (again~ ni pndpt prof zie~ yg suke merepek2 ok)

pd k'biasaanye lah..se2orang 2 akn m'bygkn atau memikirkn sesuatu hal atau mnde melepasi atau lebih tepat menembusi dinding...atau pun fabrik~ (wahh...mcm seram jek bnyi nye~ ahhahaa...) nk lg up?? se2org individu 2 mgkin akn membygkn atau memikirkn perihal yg xtercapai dek dunie realiti~ (macam de ckp tadi lah.. ) utk hal2 cmni...kategori imaginasi tinggi lah ni~ (huhu..mcm zie jgk lah kot..muahaha.. =P )

mase bile kite selalu berimaginasi ni..?? ha~ mase2 sesuai utk berimaginasi ni dah tntulah mase kite lapang2...fikiran pon senang nk melayang2 je... ag stu..mase ite berharap utk pg k'sesuatu tmpt ataupun  mase ite ingin m'dptkn sesuatu~ mase ite marah pon bole tw...xcye ke..?? ok~ zie kasi cont0h~

mse nga free~ klw da free 2..da sah lah xde wat pape an..?? conform otak blank je..klw dah blank 2.. mule lah nk ckp sowg2...berangan2...kan zie ckp td...angan2 tu ank buah imaginasi~  so...da tebuktilah an3?? hehe...

mse b'hrp nk pg somewhere~ bese nye klw time2 ni~ bile ite sush nk kua~ n blom tntu dpt kua pg somewhre ite 2.. so....~ ape lagi~ mesty lah ite akn byg2kn..kn..?? klw lah aku dpt pg...aku nk wt 2..wat ni.... cam 2...camni....hah...betul ke xbtl..?? urmm...same jgklah dgn mase kite nk kn sesuatu~ adik beradik je dowg2 ni... (sebab2/mase2 ite berimaginasi ni lah )

hah...mase marah pulak..ok~ adakalanye..ite xdpt nk lepaskn kmrhn ite 2 an..?? stu...xberani~ due...bab tkot kurang aja kot~ tige... (urmm...xde yg k'tge...bole pk sndri lah..ahaha ) blek pd cite td..bile da cm 2 kesahnye..maka...ite akn bebel2 sowang ite lah..dok tgh marh2 ni an.. so ape lagi..fikirn2 jht ite mesty akn ckp smbil m'bygkn~ klw lah dpt tmbuk..sepak...lempang n yg sewktu dgnnye lah...mesty puas...ahhahaa... ag sekali zie tnye~ btl ke x..??

ap pon~ 2 pndpt zie...klw tnye zie~ amnde imaginasi zie pling trok~ zie pon xtw nk ckp~ psl sume pon lbih kurang je...ahaks...tapi...zie pernh bygkn~ klwlah spek mate ade wiper~ ahaha...sebab ape zie pk cm 2..?? sebab kwn zie bwk moto mase blek 2syen..mse f5 dlu..ary ujan~ bwu je ujan..rintik2 aje...then, dy ate... "zie~ aku xnmpk jlnlah~ "  so~ kua lah statement 2...stlh zie start imagine kn mnde 2..ahahaha...bole buat ke.. eh..??

ok lah~ enough2 lah dlu...sebelum kua ag cite2 imaginasi azie yg sgt3 tinggi tu...bole cpai langit k'tjuh kot.. muahahahah.... yang penting... wink3 >_<


2 comments:

Freaky said...

angan2 aku, blog aku ramai yang baca. haha

EiZaRaZiErYa said...

haruslh ramai~ urmm.. zie pon harap cm 2 jgk utk bl0g ni..wink3 >_<