Thursday, 23 June 2011

t0LonGLah jAnGan bUaT caMni~ =[


olla~ hell0 hai~ hurmmmm..zie tengah runsing nie~ t0LonGLah jAnGan bUaT zie caMni~ kB oii~ 
sudah puas zie mencari~ tapi belum jumpa jawapan yang pasti~  mungkin kah kene betul2 usha~ belek semua link yang ada d' side bar 2 lame2..?? sel0nggar smpai habis bersepah blog dowang 2..  baru boleh jumpa?? adeh~ camni~ masak2..

mulenye zie t'pk ~ adakah InI orangnya..?? cinta hati yang kB gembar gembur dalam satu entry die tu~ ermmm~ KB2~ awat lah hang seksa zie lagu nie~ kata nak review blog dy~  zie dengan yang laen2 d0k tunggu ja taw~ haishhhh~

selepas mengusha2 link2 bloglist yang ada kat sidebar kB tu~ zie target sorang nie pulak~ tapi zie xtwlah kalau dy laki ke perempuan~ ntah betul ntah tidak~ huhu.. kB ni pulak~ betul ke "b'cnte" dengan laki nie..?? ehehe..k0t lah terkenan kat orang perempuan pulak~ ahaaha..jangan marah eh kB sayang..

x pa~zie x kan mengalah~kB~  ehehehe..pape p0n~ zie still ase jawapan pertame zie 2 betul~ Kb p0n tak dak ckp salah~ehehehe.. apa kata hangpa suma ik0t cek pi carik cinta hati kB tu~ ehehee...saja suka2~ nak taw jugak~ pasai pa kB tergila2 sangat kat dy~ ehehehe..awat aku cakap lagu nie ? huhu..

wink3 >_<

p/s : konklusinya~ entry ni khas utk KB~ ehehehe. kB tw nie~ mrah dy nt~ sebab ajak korang join carik~ ahhaha.=P


8 comments:

MG said...

sembang jer lebih KB tu.. haha...

EiZaRaZiErYa said...

ahahahaah....yeke..?? macam seyes je~ ehehe..yela~ blogger yg ade blog best cm 2 bole fallin love~ so~ zie nk twlah sape yg b'tuah tu~ ehehe~ wink3 >_<

kotak bulat said...
This comment has been removed by the author.
EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...yeke kB..?? ermmm..ngtkn Kb xcomment bab marah wat entry nie~ huhu...ok2~ zie akn carik lagi~ ehehe..wink3 >_<

kotak bulat said...

hahah...wat pe lak nk marah.. terharu ni.. :P

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..kot lah~ sebok pulak nk tw cinte hati kb 2 sape...ehehe...xsangke lah dpt wat kb terharu~ ehhee..~ tunggu zie kumpul bukti ye..?? penat ni~ memblas kunjungan n menjengah penjoin segmen yg zie join~ ehehe.. wink3 >_<

Khairil said...

siapalah yang Kb tu minat yer...

EiZaRaZiErYa said...

agaknye dah jumpe lah~ meh tg0k cni~

http://teamoer.blogspot.com/2011/06/jawapan-jom-mencari-siapa-si-dia-by-kb.html