Monday, 4 July 2011

"blogger otai pilihan saya adalah..."


0lla hell0 hai~ 
apesal title entry nie macam nie..?? 0k~ sebenarnya zie j0in segmen dari 
- rozelt -
die jemput dari shoutbox~  since segmen nie p0n menarik~ ape lah salahnye join.. dapat jugak hiburkan hati yang sedang lara nie~  sebab xnak balek pSis~ kuang3..

ok~ kene dengan title nye..segmen nie nak zie review blog yang dirasakan otai habes~ banyak berjase dengan zie or whatsoever~ tuan tanah jugak cakap b0leh review lebih dari satu..kalau nak taw lagi lanjut..b0leh pegi terjah blog tuan tanah by klik header die kat atas tu.. s0~ nie lah bl0g pilihan zie~


nie lah bl0g pertame yang zie lepak2 tiap2 hari~ mase zie baru2 lagi berbl0gging~ zie sel0ngkar habes blog die~ semate2 nak taw bile die start bertudung~ walaup0n bersepah2 zie geledah..tapi xjumpe2..huhu..walaup0n macam tu~ zie tak rase rugi lepak kat blog die~ kat sana macam2 ada..nak tutorial?? tutorial ape? blog..? hijab? eye lash? ade..semua ade..resipi masak2 p0n ade taw..tips or kesah cinta2? jangan kate la..memang ade..ehehehe...satu lagi, sis nie suka review barang~ especially makeUp~ walaup0n zie xb'makeUp2 nie..tapi suke jugak teng0k~ ngee =D sebab care die menulis tu menarik dan tertarik taw.. berkenan nak kenali sis fyna ni?? pergi lah terjah bl0g..klik je header kat atas tu.. 

p/s : dulu die pakai header laen..template laen..zie lagi suke yang dulu..but sekarang pon ok je.. ^_^

!  kotak bulat menulis !

nie pulak..xpayah cakap banyak pon korang dah kenal owner nye kan?  kB~ or name sebenar nurul nazihan bin ali~ ehehe..die nie b0leh kate my bl0ggerbestie lah~  zie buat entry panjang lebar mane p0n~ mesty ade muke die komen..ehehe..die nie memang mesre alam~ xrugi k0rang foll0w die~ sebab korang bukan sekadar foll0wer..tapi sahabat.. kB nie banyak buat entry yang berunsur kan cerita..kebanyakan entry2 die,hanya rekaan dan imaginasi die je~ ditambah t0lak bahagi dengan realiti kehidupan die jugak kadang2 tu.. walaup0n camtu..still menarik lagi untuk d'baca..dari cerita2 tu jugak, ade mesej yang mendalam yang dapat kite per0lehi.. dari saat mate bertaut pada baris pertama entry tu.. kite akan terus dan terus meniti baris demi baris entry tersebut..xterase p0n..sebab tiap baris cerita die tu sangat menarik dan tertarik.. ^_^ 
betull..xtipu nie..pergilah selongkar blog die..tips2 p0n ade jugak~ dan semuanya memang menarik~ k0rang pasti xkan menyesal ok..

p/s : dulu nak orang prom0te blog kB an? zie dah buat  nie..ehehe.. =P

maksimun pr0mote 3..tapi..sebelum zie rase nak pr0mote 4,5 6 blog kan..cukup takat nie je lah k0t yang zie pilih. sebab kalau b0leh zie nak list semua bl0g yang zie suke lepak kat blog die~ blog2 yang zie selalu tinggal jejak tu~ tapi dah panjang lebar dah entry nie~xde yang nak bace pulak kan..huhu.. s0~ mybe next time zie wat entry pr0mote korang2 pulak 0k? jangan kecik aty taw.. seyes serba salah nie~grrr..
wink3 >_<



15 comments:

kotak bulat said...

wah~ terharu gile ni..
td mak kb tanya..
"nape ko tersengih sorg2 tu? buang tebiat?"
hahahhaha..sengih baca entri ni.. :P

EiZaRaZiErYa said...

ehehe...terharu je? double maChicken satu~ ehehe..gurau jek~ wink3 >_<

Freaky said...

uik blog penganjur ada gak tu. haha :D gud luck :D

EiZaRaZiErYa said...

eheh..tempek je header penganjur..senang citer..huhu..

ArulchelseA said...

mk cik tu trharu ke..pk cik ni tk terharu pun... ni pk cik nak boikot blog zie ni... boikotttttttttttttt... kih kih kih

EiZaRaZiErYa said...

aloooorhh~ janganlah macam tu~ ok2..nanti zie buat special entry pasal pakcik eh..?? ehehe...memang dah ade fikir2 dah nie pon~ grr..

ArulchelseA said...

hah mcm tu la...baru trharu juga ni...kih kih kih

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..xley blah~ anak sapa lah nie~ uhuhu..

kotak bulat said...

eh! jgn dilayan pkcik arul tu..er..jeles la tu..hahahha...

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha..nak buat camne~ terpakse lah kB~ karang die b'kempen pulak..cakap jangan datang blog zie lagi..huhu.. =.=''

Taufan Bin Ribut said...

saye blogger picisan ^_^


Entri terkini : 10 sebab kenape saye sayang awak ^_^
Ebtri sebelum :entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Watch my video song!!

syaz@rozelt said...

hehe..thanks sudi join..

syaz pon tertunggu sape2 review blog kb..sebab blog die mmg otai habis..hihi

yg blog 1st tu pasti syaz akan terjah jugak~

EiZaRaZiErYa said...

ehehe..my pleasure..thnks gak jemput..ngee =D wink3 >_<

encikAPPLE said...

follow KB jugak.blog KB memang bes. KB sangat lah friendly. kagum dengan dy. :)

salam perkenalan ^^

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..taw xpe kan..?? ehehe..salam perkenalan.. ^_^