Friday, 1 July 2011

bAhaNa berBl0gGing~


0LLa~ hell0 hai sume~  xmau cakap banyak lah~  dah mengarut panjang dalam entry sebelum nie~  m0h tengok pic nie~
|
|
|
|
|
|
|
|
v

tengah sy0k2 bkak2 new tab~ asyik2 nak blogwalking~ kua natang nie pulak~ adeh~ padan muke zie kan~ terlebih2 guna sudah~ lepas nie kene ingat lah~  nak tid0~ tidokan sekali combi nie~ disconnect kan natang nie~  nie tak de nye~ biakan je lappy terbukak sampai lah bukak mate es0k nye~  lepas tu~ seharian pulak gune lagi~ huhu~ lappy xrehat..bb xrehat..hah! padan muka~lepas nie memang 10syenlah nak blogwalking~ sumpah lembab giler lepas nie~ aarghhh~~ =.=''


11 comments:

ArulchelseA said...

tu la pasal...diri sndiri je nak rehat benda alah tu pun nk rehat jugak...kih kih kih

amirul.fareast512 said...

ohh kalaw kua camtu mmg pas tu slow ekk cnection nye .. hoho baru taw meh ..

diya said...

samelahhhh.
i pakai bb celcom,
gune sampai tak ingat dunia,
smpi abes quota .
hikhik.

EiZaRaZiErYa said...

arulchelsea~ ehehe...dah letih~ tido troslah~ mne ingat nk tidokan combi nie~ ehehe..
reyn~ yup~ memang cmnie~ mule2 dapt warning cmnie~ok lagi lah~ nanti2..memang lembab lah cite dy~ uhuhu..
diya..yeke..?? 2 lah..gune xingat dunie~ kuang3.. ^_^

Mohd Izzar said...

hahah..hebat..

ohhh...lagu orang putih lak..

Bui Idzra Ryn said...

hik2..pasni byk2 lah bersabar yer ^_^

EiZaRaZiErYa said...

a'ah mohd izzar~ minat lagu nie~ ehehehe...
huhu~ 2 lah kak bui~ kene sabar lah~ huhu..

MG said...

huhu...streamyx sy pon ok jer.. nk gne leh dok sini.. unlimited.. smpai lebam leh gne..:)

+_Miss.Jannah_+ said...

aduyai Zie.. lain kali jgn main bio je bende tu..

naseb baik dia takde kaki.. kalau tak, lama dah dia cabut tinggalkan zie :p

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...yeke MG~ syiok 2..ehehe..
wat lawak pulak missJ nie~ ehehe..wink3 >_<

Shawn Razaleigh said...

ahahaha. sabojelah