Friday, 22 July 2011

AnGkaRa siApa


olla~ hello hai semua.. como esta..?? ape khabar..?? again~ zie rembat wifi jabatan pagi nie..ehehe..alang2 ade kelas kat jabatan nie.. ok~ now nak cite tentang AnGkaRa siApa.. korang kalaw xduduk kat kampung pon..mesty pernah lalu jalan2 kampung kan..?? jalan yang kiri kanan hutan..jalan yang ade chance untuk binatang2 melintas2 d'jalanan.. ha~ kalau pernah..korang ade tengok2..usha2 x jalan tu?? ade tak korang perasan ade something yang leper2 dah terpejam mate..kadang2 terbukak jugak..huhu.sebab dah kene langgar lah tu..

so..AnGkaRa siApa nie..kenape jadi cmnie..?? macam mane diorang boleh terlanggar? atau sengaja melanggar..??  zie xboleh bayangkan lah macam mane keadaan yang menyebabkan mereka2 berkenaan d'atas jalan tu kene langgar..sob..sob..sob.. erkk..zie sedih ke pasal biawak kene langgar..?? huu...tak3..zie cume..errrrr.. terkejot lah..lagi2 time tengok yang maseh fresh kene langgar tu..sumpah geli..

ahahahaa...enough2...adios~  promise akan bW blog korang ok~ 

wink3 >_<


2 comments:

mr.dinie said...

Ouh..biawk ke..ingtkn pe la tdi..

diya said...

hehe ingat nak cite hantu keee ape, biawak penyek upenyeee >.<