Friday, 8 July 2011

kHas buAt foLL0WeR2 L0ve i5 c!n7a



hell0 sume~ caepassa??  nape tek0jot sangat nie..?? ahahaha...no3..nie bukan zie..ermm..i mean..ni aut0 publish macam semalam jugak..huhu..

entry nie~ sebenarnye..zie nak buat sikit ucapan penghargaan buat follower2 blog ni.. honestly zie hargai sangat kesudian korang follow blog ni... and bagi mereka2 yang rajin bagi k0men..nomu3...kamshamida~ tq3 s0 much... zie betul2 hargai kesudian k0rang kasi feedback~ pendapat..terhadap ape yang zie tulis~walaup0n kadang tu mengarut2 je..dan walaup0n entry 2 panjang berjela2.. =.='' sorry 4 that..ok.



dan sempena penghargaan zie kepade semua foll0wer2 zie jugak~  zie nak bogkarkan rahsie yang syiera~ follower k'300 zie ade cakap dalam satu  entry die sebelum nie ~ b0leh teng0k siNi

ok~ ape rahsie 2..?? zie nak buat pengakuan tak0t2 mati lah nie~ ehehe...name zie sebenarnye~ RaDziAh biNti Md RadZi ~ boleh jadi wartawan an...?? name sedap macam nurul syuhada nurul ain~ ngee =D kawan2 panggil aZie~ that's why dalam entry2 zie bahasekan diri "zie" instead of "eiza" EiZaraZierYa just name bl0gger yang zie gatai2 reka~ ehehe..nape EiZaraZierYa?? jauh na lari eh..?? ok~let me explain~ EiZa = azie yang d'terbalekkan~ perasan tak?? RaZieRya = radziah lah name dalam ic~ ehehe.. RaZieRya dengan radziah  kan dekat2 je bunyi nye~ehehehe..

jangan marah ye...nanti kene jual~ kuang3... s0~ zie harap walaup0n zie akan jarang update or wats0ever..k0rang janganlah lupakan zie &  L0ve i5 c!n7a~ zie xupdate p0n k0rang b0leh bace 0lder2 entry~rugi kalau k0rang xbace..ngee =D then, last but not least~ mind me 2 assume korang as my Bloggerbesties...

wink3 >_<

6 comments:

Bluewendy said...

huhuhu..same2..=)keep it up girl~

Mohd Izzar said...

owh..ok2...smart..heeh

Fad said...

hoho...hehe

+_Miss.Jannah_+ said...

ahaha.. tak kisah la radziah ke, radhi OAG ke, erra fazira ke.. yang jannah tau, jannah kenal zie dengan nama zie.. ;)

yang penting, jannah enjoy intai intai zie kat sini.. hehe.

happy blogging zie!! love you too.. *eh, ade kene mengene ke?hehe

abglan said...

jeng jeng jeng... baru singgah sinie ;)

Mya said...

tahniah pd follower2 =)