Thursday, 7 July 2011

KeNa haLau dAri rUmAh


0lla~ hell0 hai..c0mo esta??ape khabar??

zie xtaw ape lah salah zie.. sampai mak abah sanggup call abang zie.. suruh bawak zie pergi jauh2 dari rumah nie.. mak ngan abah siap t0long belikan segala keperluan asas..macam barang2 mandi.. baju2 zie pulak mak sanggup tol0ng kemas2 kan masok dalam beg.. tak nak ada yang tertinggal kata nya.. tapii zie xsangka sampai banyak nie~
|
|
|
|
v

[ehsan g0ogle~nak gambaarkan betape banyaknye barang zie..hurmm..zie pon xtaw ape yg banyak sangat..malas nak snap.]

zie xsangka betul yang zie akan kena halau dari rumah...dan d'hantar balek k'psis~ huaaaaaa..... =''[[[[[ 

saat entry nie d'publish~zie sedang dalam perjalanan k'pSis..k'ceruk dunia~ dan mungkin pada saat k0rang bace entry nie~ zie sedang sebok mengemas2 barang d'asrama..

sumpah zie akn rindu k0rang..especially bl0g nie~  k0rang jangan nakal2 taw d'sepanjang pemergian zie~ wahh gituu..kui3.. sebab zie xtaw lagi bile zie akan online lagi..kalau susah2 sangat p0n.. zie pasti akan update entry dalam once a week or twice a month?? ok lah kan?? okie dokie~that's all.. adi0s~~ 

wink3 >_<

7 comments:

Norhisham Nordin said...

jeng jeng jeng... dtg lagi kat sini... huhuhu...

Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

ArulchelseA said...

uikkk macam nak pindah rumah ni....kih kih kih kih...tk pe mylove de jg semangat..heheheh

Muhammad Khairul Fahmi said...

siannya...hihi..btw take cre :)

FatimahZahra said...

ingatkan betul2 kena halau tadi xD

m.dinie said...

bnyak 2 brangnye..

Botak said...

kalau kena halau betul² pon ape salah nye kan., hahahaha...

abglan said...

Nasib baik tak kene halau beul2, dah le baru je follow nie :P