Tuesday, 5 July 2011

xTaw nAk bUat maCaMaNe LaGi...


0lla~ hell0 hai semua.. entry nie agak em02 sikit..hope xde yang pangkah zie sebab entry nie..it's just..
zie xTaw nAk bUat maCaMaNe LaGi... zie akui entry2 zie agak panjang2 lebar..memang panjang p0n.. s0rry 4 that..kadang tu zie ser0n0k sangat menulis sampai terleka.. dan fakt0r ruang untuk post nie kecik.. entry2 zie nampak lebih panjang dari mereka yang ade ruang p0st yang lebih lebar.. kalau k0rang perasan lah.. jadi.... zie xTaw nAk bUat maCaMaNe LaGi... zie nak ubah template p0n..dah satu kje pulak..

dah cukuplah dulu macam2 hal yang zie peningkan nie.. s0~ my only soluti0n buat masa nie.... zie only post entry yang sedang2 k0rang m'bace nye.. i'll try ok..  thanks atas tegur2an tu.. zie hargai semua tu..

 ^_^   adi0s~


9 comments:

SoLy SoLicious said...

ololo...jgn cedih2 ye... try google cari tutorial..msti bnyk...

ArulchelseA said...

tmplte ni dah ok dah..cite je pnjang..bukn apa tkut de yg komen main bantai je mcm pk cik..tk baca pun tp komen..kih kih kih kih kih...tp besttt...

Azreen Shafila Abdullah said...

kenapa n zie? sape y marah2 zie?

meh yen tolong tukarkan tmplate tuk zie..kalau zie nak r... (yen boring!!) hehehe =)

EiZaRaZiErYa said...

thnks soly...mybe nanti...

erkk..pakcik nie..jujur betull..huhhhu..ape p0n, thnks lah sedpkn aty zie..ehehe..

ermm..yen, sweetnye..xdelah..xkne marah p0n..cume cakap macam tu je..nth ape kene sensitif pulak zie nie..2 yg wat explanati0n camni..lagip0n yela..perasan jugak..entry macam pnjg2 je..huhuhu..next time zie ase nak tka template..zie tnye yen ye? h0pe time tu yen b0ring lagi lah..ahaha..

Taufan Bin Ribut said...

zie,kite berblog dan menulis datang dari diri kite..so ape pon org nak cakap,nak kuruk letak le tepi..janji kite selesa dengan ape yg kite buat...sbb kite tak mampu nak puaskan hati semua org,,


Entri terkini : Sayang,bil air dah tertunggak ni.Bile nak bayar(18sx)
Entri sebelum :eh (amacam pendek tak tajuk entri aku)
Watch my video songs ^_^

kiera'sakura said...

hihihi... xpe dik.. kalau apa yang kita tulis bermanfaat tuk semua xde salah pown dipanjangkan.. janji kita iklas dlm membuat sesuatu perkara...
all the best dik...

MG said...

xpnjg mana pon.. kejap jek pon baca adoi.. huhu...

EiZaRaZiErYa said...

tq tofan~ kiera~ mG~ kata2 k0rang memberi semangat pada zie..wink3 >_<

Azreen Shafila Abdullah said...

hehehe..kalau nak suh yen buat kan pom xkisah bila2.nak tanye pom boleh..mmg xde keje..student menganggur mcm n lah zie..keje yen on9 jer..hehe :) yen bkn lah pakar sgt tp kalau nak buat y simple2 boleh la..

ade ym x? add me azreen_shafila@yahoo.com :)