Thursday, 21 July 2011

hAi2 byE2.. =P


olla~ hell0 hai semua... =) como essta?? ape khabar..?? zie rindu gile lah dekat korang...huuuuu...

macam yang zie pernah mention dalam entry sebelum nie..zie kene halau kan..?? ehehehe.. actually zie tercampak kat pSis nie.. maaf sangat3..setakat nie xboleh nak online sebab server down..adeh.. nie pon zie merempat taw.. rembat wifi kat jabatan nie..heheheh.. sebenarnye nak cari info untuk assigment..so~ sambil menyelam minum air lah kan..ngee tapi zie ade sedikit sedih lah..sebab tak taw and xdapat nak taw pasal contest2 or GA yang zie ade join~ plus~ zie xdapat nak blogwalking~huuu~


insyaAllah zie akan kembali aktif  lepas perkhidmatan Wifi dah kembali ok untuk d'gunakan ..

salam sayang~  wink3>_<


2 comments:

syaz@rozelt said...

perasan jugak..kamoo senyap je..hihi..nnt wifi dah oke dtg melawat blog rozelt oke?hehe

Mya said...

tcr =)