Tuesday, 5 July 2011

DiaRi se0RanG LeLaKi



saya suka teng0k jari awek saya..
sampai tak0t nak pegang..cantik sangat..
bukannya tak0t patah..tapi..
tak0t kit0rang tak b0leh tol0ng each 0ther.
pada hari yang giler f0rever depan maha esa..


saya suka teng0k rambut awek saya..
jadi saya belikan dia tudung..
bukannya jeles 0rang laen teng0k..
tapi tak0t nanti dibakar dek api neraka..
pada hari giler f0rever


saya suka teng0k body awek saya..
cantik betul..
sebab tu saya belikan dia telek0ng..
supaya mase dia jumpa dengan kekasih yang Utama..
lagilah bertambah cantek dan berseri2..
saya p0n tumpang dapat ganjarannya..pheh..syioknyeee..


saya sedih teng0k awek saya..
tak tid0 tak makan rindu kat saya..
saya p0n ade pr0blem yang sama..


dia tanya apa ubatnya?
saya bagi die Quran untuk penenang jiwa..
sem0ga dia lebih cintakan Nya dari saya..


saya sedih teng0k awek saya..
selalu pesan macam2 kat saya..
"makan, minum, drive elok2 taw..
nanti awak saket saya jugak susah aty, blalala..blalalala.. " kata nya..


tapi bile remg0k movie sama2 burn asar dan maghrib gitu je..
die tak kate ape2 p0n..
berd0sa nya saya...


kesimpulanya~ saya memang sayang dia..
nak jumpe die giler f0rever..
yang f0rever punye f0rever..
d'dunia dan akhirat terutamanya..
nak share heaven same2..bahgia selamanya..


sem0ga kami saling mengingati, 
d0sa sendiri p0n infinity..
nak tanggung d0sa dia pulak lepas nie..
sem0ga kami menginsafi diri..
Ya Allah ampunkanlah kami..
sem0ga kammi dapat bersama selamanya nanti..


CiNta ItU aNugErAh AllaH ^_^

7 comments:

emmajean said...

cinta sesama manusia tak penah kekal. tapi cinta pada yang 1 kekal selamanya

Elih Japahar said...

Amenn..kalau ada jodoh takkan lari ke mana jugak :) sabar lah menempuh kehidupan k

EiZaRaZiErYa said...

yup~ betul3...wink3 >_<

kotak bulat said...

huu... bf kb jauh.. :(
hehehe... kalau da jodoh.. buat bodo pun, kawin jugak.. kb nk kawin la.. *mood gatai

Mohd Izzar said...

indah nya cinta itu klu kerana allah..

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..sape xnak kawen kB oii~ ahaha..
mohd izzar~ betul 2.. ^_^

piko said...

itulah manusia..:)