Sunday, 3 July 2011

NiE La yaNG meRunsinGkaN tu


olla~ hell0 hai~ macam ramai je yang tertanya2 kan~ kenape zie macam seyes je..runsing beben0 nampak nye, dalam entry kEnapE meNgapE pagi tadi kan??sekarang  nie p0n dok rase runsing lagi taw~ sampai pening2 kepale..grrr.. d'tambah pulak terjebak sekali teng0k perlawanan b0le sepak tadi~ huhu.. boleh sakit jantung zie teng0k nye..seyesly, zie bukan huge fans of fo0tball..tapi takat layan2 se2kali macam tadi..terjebak2 macam tu ..zie 0k je..tapi memang, saba je lah eh..zie lah yang paling em0~and banyak bebel.. grrr.. ok~ back 2 cite tadi~ nak taw?? betul nak taw..??  NiE La yaNG meRunsinGkaN tu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v




ahaha..ye~ inilah die yang merunsingkan tu~ ermm.. k0rang mesty nak kate pSis nie sehijau warna daun kan? kuang3..ape kan daye..letak nye ditengah2 hutan..dihujung dunia~ahhh..pentipu~ yg penting die kat hutan2 jugak lah..nak nampak rumah orang dekat2 poli 2 memang susah lah cite die..huhu.. pantai kat belakang poli je~

sekarang nie, dah dekat sangat dengan tarikh untuk kembali k'sane~ huurmm...xm0 balek...huaaaa... btw, pic2 nie zie dan partner snap untuk wat assignmnet, tapi xgune p0n.. so~ sekadar menyemak mem0ry lappy je lah..grrrr..

wink3 >_<

8 comments:

Elih Japahar said...

Rupanya ini yg merungsingkan haha...blajar rajin2 k :)

EiZaRaZiErYa said...

ahahha...ok orait~ insyaAllah~ wish me luck~ wink3 >_<

amirul.fareast512 said...

woot~stalk cny jp smbil cmnt entry,

hahha , bnyak bende yg reyn lg runsing ! keke ..

reyn tgh cnfuse ni jgk,pls help me,4more info vsit dis,

http://akmeyruleyna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tengss sbb sudi visit ..
betul2 konfius .. hee .
tlg pilihkn ...ngeee~

m.dinie said...

ouh..psal ni rupenye..haha...XD

ArulchelseA said...

jgn runsing2..runsing g la jumpa mylove kih kih kih kih kih

SHAFIQ HASHIM said...

Adeii..hihi..
jgn tension2..

EiZaRaZiErYa said...

eh..pakcik nie~ memang saje lah tu kan~ grrr~ nyesal pulak kantoikan cite 2 cite kt0rang.. =.=''

iLa VaNiLLa said...

lepas zie dah habis poly nanti, baru zie taw rindu kat sana.. hehehe..

seyes taw ! dulu akak pon cm zie gak.. lepas dah balik umah, dah hbs study kat sana, terasa teramat rindu.. :)